V86-2 startade nr5 Fiddelina Fighter, med rekord 1.15.5 auto över medeldistans, med okey form och proffskusk.

Bet365 startade med 30ggr i vinnarodds på Fiddelina

Unibets startodds var 25ggr och gick ner till 9ggr.

Expekt startodds var 25ggr .

Solvalla gav 5.80 på Fiddelina Fighter med 317 000 omsatt.

På V86 spelades Fiddelina ända fram till kl 18:45 till 5% insats och 10% på strecken, därefter spelades hästen till FAVORIT och 7% insats samt 22% på strecken.

Grafen är fullständigt sanslöst tydlig, och jag har sett detta förut, bla med Flemming Jensen på Solvalla, men då galopperade hans i förtida spel varande 40 oddsare (stod i 6ggr på ATG) . OBS graf från spelatrav.se 

Den visar tydligt att ökningen från 9% till 25% spelades inom så kort tid, att det är sannolikt från samma syndikat, och ökningen på ca 780 000 system, för 479 000  inlämningskostnader,  gjorde att hästen efter att andra spelares insatser, blev favorit i loppet med 22% streck(sjönk några procent innan spelstopp), och jag blir förvånad om det spelades från SVERIGE, troligast är att systemen spelades genom utländska samarbetspartners. 

Inbäddad bildlänk

Intressant är också att Erik Adielsson körde Fiddelina Fighter som om han haft en specialbyggd Audi i 1.6 miljonersklassen i tömmarna, tryckte sig till spets och vann på 1.13.8 ,dvs rekordsänkning på 1.7 sekunder(händer allt oftare på Solvalla)

ATG har mycket att göra nu för att bibehålla förtroendet från kunderna, denna form av sanslösa spelstötar händer naturligtvis inom hästsport och har alltid gjort, men de blir allt vanligare desto mer pengar som finns att vinna.

Ur spelsäkerhetssynpunkt är det relativt enkelt att utföra vissa åtgärder, när man ser denna form av stötspel, så bör man omgående begära assistans av banvetrinär som tar ALLA nödvändiga prover FÖRE lopp och EFTER lopp, för att kunna minimera risk för otillåtna preparat som ibland INTE går att spåra om inte prover tas såväl före som efter lopp. Dessutom kan man följa upp provtagningen med provtagning vid senare tillfälle och spara inför framtida röns forskning. 

Samt att ATG mycket noggrant bokför VILKA som spelade i detta fall, hur dom spelade i övrigt och samt lägga ner nödvändig tid för att se om det finns tidigare fall där samma konton är inblandade!  SPELSÄKERHETEN MÅSTE FÖRBÄTTRAS, ATGs förtroende är brutalt lågt och förtroende är DYRT att återbygga när det raseras!

PS det BEHÖVER inte vara  korrupt spel, utan endast insideinfo och tungt spel, MEN atg måste göra allt som står i deras makt för att garantera att det inte förekommer otillåten medicinering i fall som detta. Då räcker det inte med dopingprov efter lopp, utan även före lopp samt uppföljning när ny forskning upptäcker tidigare okända substanser. För att internt hålla koll med de som är eventuellt är före sin tid!  Det är dyrt och krångligt, men fullständigt nödvändigt för framtida spelsäkerhet! Jag säger INTE att just detta fall är korrupt, för det ska man kunna bevisa! Dock säger jag att det är en fullständigt medveten spelstöt.

Förövrigt kan nu Skarplöth och ATG sluta yra om att ”robotspelarna” inte kan ett smack om hästar utan endast spelar matematiskt, för Fiddelina Fighter är det ultimata beviset (som alla spelare redan insett)att utlandsAffe har utomordentliga kunskaper inom travet och oerhört bra information från VISSA tränare, vilka favoriter som är DÅLIGA för dagen, samt skrällar som är BRA för dagen. 

MVH Hatten (som inte har investerat en krona i dagens v86omgång)

3,84 stycken rader med 8 rätt till Utlandet i dag, alltså 60,5% av pengarna till UtlandsAffe.

Jag kommer också få skärmdump på bilder gällande oddsen på Unibet/expekt.

Skärmavbild 2013-10-02 kl. 21.18.26

 

Skärmavbild 2013-10-02 kl. 21.18.45