Lördagens spel var totalt iskalla.

Som spelare kan man endast dra lärdom, läsa på och förstå varför utfallet blev som det blev, om man värderat fel eller haft otur eller helt enkelt normalutfall.

Likväl så kan man inte såsom en vinnande spelare sedan 2001 , kasta in handduken för tillfälliga bakslag, utan fortsätta på den väg som varit vinnande, reflektera och se till att hålla disciplinen.

Årets travderby är fantastiskt spännande, där jag får oväntat bra betalt på Rajesh Face, en häst som alla såg har en fantastisk styrka , och Luddes respekt skojar man inte bort, således kommer rimligtvis spetshästen släppa i Derbyt, oavsett om det är troliga Cyber Lane eller någon annan. Cyber Lane tjänar 2millar på en andraplats, och med Ludde VET man att det blir full rulle hela vägen, och man får normalt alltid chansen från rygg.

Således släpps Rajesh till spets, och ska därifrån slås, och då slås hästen på grund av sitt eget temperament som gjort att loppet gått onödigt snabbt eller inte är som bäst för dagen.

Jag gissade på ett odds till 2.50 , dvs 40% vinstchans, och jag anser korrekt är 38%, men jag får 3.50 i odds på Bet365, dvs 28% , jag spelar 8u !

Jag rekommenderar att man tittar noga på eventuell tvilling, för 1-5 till 6,50 och högre är spelbart. Det blir inte lätt att ta något bakifrån om loppet går så fort som jag tror, inte heller från ytterspår.