Jag trodde väl inte att jag skulle komma tillbaka in i tävlingen via alicante och det var ett värdespel som jag läste om på en site. Vad gäller darten så var det inte så mkt annat man kunde spela på i slutdelen av tävlingen och jag har en dartmentor som sa vart pengarna skulle in. Helst hade jag inte spelat mer efter basketen men jag vart ju så tvungen 🙂 Jag är ingen storspelare av något slag, spelar för några hundringar om t.ex sverige spelar landskamp i fotboll. Sen vart jag tipsad om tävlingen och så satte jag in och testade lite och så har det rullat på, spelat upp betfairkontot en hel del , pengar som jag till stor del kommer ta ut och använda till annat än att spela med. Pengar på nätsidor blir lätt så att man ser dom som tv-spel-siffror och inte inser deras reela värde. Sen kan man försöka spela vidare med bonusen…tänkte jag

Om mig, ja jag är 35 och bor i Uppsala där jag jobbar inom det kommunala. Jag har en grabb i tonåren som kräver sin tid. Eftersom mina arbetstider är obekväma så har jag spelat en del på NFL-matcher för att dom går på en bra tid sent på söndagar och visas på svensk gratis-tv. Fast resultatmässigt går det dåligt 🙂 men det är en kul sport att betta på. Min favoritsport är dock vanlig fotboll och jag har hejat på Djurgården sen jag var liten. Har fortfarande kvar en vimpel jag fick när jag mötte Djurgården i mitt pojklag. Vi vann med 3-1. Som Uppsalabo hejar jag självklart på Sirius men det är inte mycket bevänt med dom så blir inte så många matcher man går på. Sirius bandy är dock en annan sak och jag försöker gå på några matcher varje år. Helt klart en underskattad publiksport.

När jag var 8 år, 1982, var min familj i Spanien på fotbollsvm. Pappa frågade mig om jag ville se en match men jag var mer intresserad av att bada. Men 24 år senare var jag i Tyskland och fick gå på en VM-match och det är en grym upplevelse jag nog aldrig kommer glömma. Det är den enda ”stormatchen” jag sett på plats hittills.

Betting är ett intresse jag haft hela mitt liv tror jag. När jag gick i gymnasiet förde jag statistik över alla elitseriematcher och hur många mål som gjordes och sen knatade jag iväg och spelade 10 kronor på resultatet som jag kom fram till på så gott som varenda match under en period. Inget jag blev rik på men inte fattig heller. Under den här perioden av mitt liv, nån gång runt 1990, upptäckte jag också ett spelbolag i England som hette SSP har jag för mig. Där fick man ringa in sina spel på telefon. Jag spelade bara småsummor och hade inget mål med mitt spelande. Jag spelar fortfarande för att det är kul och jag föredrar att kunna titta på matcherna jag spelar. Just nu går mitt spelande i perioder och den här tävlingen var en kul utmaning.

Ser fram emot bra rekar och nästa tävling!

Med Vänliga Hälsningar
Erik