ATG har sändning från den franska banan Longchamp som bjuder på Group 3 lopp för 3-åringar.

Som uppvärmning kan man titta på Bro Parks V64-tävlingar med start 12:15

***

LONGCHAMP (FR) – UK-Tid
1:35 Prix de Fontainebleau (Group 3) (3yo Colts) (Turf) (3yo) 1m SKY
2:50 Prix de la Grotte (Group 3) (3yo Fillies) (Turf) (3yo) 1m SKY
4:35 Prix Noailles (Group 3) (3yo) (Turf) (3yo) 1m2½f SKY

WINCANTON
3:00 Handicap Chase Cl3 (5yo+ 0-125) 2m4f RTV

STRATFORD
3:10 Handicap Chase Cl3 (5yo+ 0-135) 2m3½f RTV

***

Vill någon läsa tidningstips till ovanstående lopp så är ni välkomna till min blogg
https://ibetmylife.wordpress.com

Startlista/Jockey färger
https://www.racingpost.com/racecards/
https://www.attheraces.com/racecards/Longchamp/14-April-2019

***

Tidigt på säsongen och det är många som gör årsdebut. Svårbedömd form på flera av de startande så det är inte de bästa förutsättningarna för den som är spelsugen.

Alltid intressant att se hur mycket de har gått fram från 2 till 3-åringssäsongen så fram med kikaren och spana efter kommande vinnare.

***

1:35 PRIX DE FONTAINEBLEAU (GROUP 3)
(Persian King) lär få se i Group 1 lopp framöver och han är storfavorit att vinna det här. Imponerade förra året och var nog Frankrikes bästa 2-åring. Gör årsdebut så formen är ett frågetecken och han har ju viktigare uppgifter framöver. På grundkapacitet och klass bör han vinna det här men är inte något lämpligt spelobjekt med tanke på låga oddset.

(Epic Hero) är stallkompis till favoriten och båda ägs av Godolphin. Han har startat i år vilket är ett plus och såg bra ut då i ett mindre lopp. Har inte samma hårdhet som favoriten ännu men klart intressant att titta på för framtiden.

***

2:50 PRIX DE LA GROTTE (GROUP 3)
(Lily’s Candle) vann Group 1 loppet Prix Marcel Boussac som 2-åring och åkte sedan över till USA för att starta i Breeders Cup Fillies Juvenile Turf men var inte som bäst där. Gör årsdebut så formen svårbedömd. Ett knepigt lopp för 3-åriga ston och det är bäst att hålla sig borta från spel.

***

4:35 PRIX NOAILLES (GROUP 3)
(Syrtis) är klar favorit men gör årsdebut liksom de två som ligger närmast i spelet så återigen ett lopp att titta på för framtiden. Lopp rids över 2 000 meter och det blir intressant att se om någon kan komma med en stark avslutning och framöver ta klivet upp till 2 400 meter.

***