Sista dagen av Chesters tre-dagars festival. På programmet idag har vi ett Group 2 lopp över 2 100 meter samt ett Conditions lopp för 3-åringar över 1 000 meter.

***

Det är SKY (Attheraces) som har sändningen från Chester så vill någon titta på loppen kan ni göra det i ATG:s sändning från Sydafrika. De brukar visa Attheraces loppen mellan Sydafrika loppen.

***

2:25 STAKES (GROUP 2)
(Addeybb / 2.50) går årsdebut, tränat en längre tid, är inte på topp men är i bra form enligt tränaren som också säger att det väntat på det här mjuka underlaget. Går upp något i distans vilket är ett litet frågetecken men tränaren tror att han står hem distansen.

(Matterhorn / 3.50) har vunnit sju lopp på nio allväderstarter och det är upp till bevis om han kan omvandla den formen till gräs. Tränaren vet inte hur han klarar det, har inte gjort något gräsjobb sedan förra året. Ett stort frågetecken vad han kan göra här.

(Forest Ranger / 4.00) har bra form och vann det här loppet föra året. Tränaren tror på en bra prestation. Jag är lite osäker på hur dagens mjuka underlag påverkar han men tränaren säger att regnet inte kommer att påverka hans prestation, så jag får köpa det.

VINNARTIPS: Forest Ranger
SPEL: Forest Ranger
Har lite att finna på favoriten om man tittar på formtalet men han årsdebuterar så förhoppningsvis kan han ge favoriten en match till ett skapligt odds.

1a Forest Ranger 5.50
2a Matterhorn 2.87
3a Success Days 8.00

Led for 1f, remained prominent, chased leader over 7f out, ridden 2f out, led inside final furlong, driven out (op 3/1)

Lopprepris: Grön/Vit/Orange – Blå mössa
Länk: https://www.attheraces.com/atrplayer-popup/VOD/1087422

***