Med vår fantastiskt generösa sponsor Betfair, har vi satt upp en JULTÄVLING.
Start 1december-31 december
Förvalta 1000 kr till högsta möjliga summa!

PRISER
1:a Pris – Fotbollsresa till Barcelona för 2 personer, Biljetter, Hotell, Flyg samt fickpengar . Betfair bokar hotel och flyg och ombesörjer för allt annat.
2:a Pris – Ipad
3:e Pris –1000kr som sätts in på tredjepristagarens Betfairkonto.

Alla deltagare får 20% bonus på insättningen från 1000kr, maxgräns 10 000kr skall omsättas minst 3 ggr innan möjligt uttag! OBS att bonusutbetalning sker löpande in på betfairkontona, och ska INTE inräknas i tävlingens bankrulle, då utbetalningen sker manuellt och kan ta några dagar att utföra.Bonus erhålls när insättning omsatts tre gånger, samt mail skickats till turnering@gamblersvardag.se ”bonus uppfylld” samt insättningsens storlek, vartefter bonusen sätts in på betfairkontot. ANMÄLAN:

OBS att man MÅSTE skicka in tävlingsanmälan med följande uppgifter :
Nickname på Betfair samt emailadress som används på Betfarkontot.
Nickname på gamblersvardag.se
Skickas till : turnering@gamblersvardag.se

Förutsättningar:

Spelarna ska sätta in lägst 1000kr på nystartat betfairkonto genom våran banner! Även befintliga konton kan användas. SAMTLIGA deltagare måste vara medlemmar i gamblersvardag.se(medlemskap genom att gå ner på ”övrigt” i högra marginalen, längst ner(bli medlem)

OM man förlorar startsumman av 1000sek, går det att återinköpa sig i tävlingen för 1000sek ytterligare, men det är maximal insats, man får INTE spela med 2000 i startsumma, utan endast med 1000.( Dock är det förmodligen en god ide att sätta in 2000 på kontot direkt, så ni kan tillgodoräkna bonusen på i detta fall 400kr)
De som redan har betfairkonto, kan använda sig av befintligt kapital, och även använda er av insättningsbonus under förutsättning att ni är med i tävlingen. Ni har också rätt till insättningsbonus, oavsett tidigare kapital, dock som tidigare nämts, högst 10 000 nyinsättning som ger 20% i bonus= 2000sek).
Insättningsbonus utfaller ENDAST för en första insättning, och till spelare som deltar i tävlingen(anmäld)
BONUS:
Sätt in 1000-10 000(obs endast första insättning räknas)
Omsätt tre gånger insättning
Lägsta odds totalt 1.27, dvs tre spel med 1.09 i odds
Deltagit i tävlingen!

TÄVLINGEN

Alla startar med 1000kr, varje spel MÅSTE spelas i realiteten på kontot, dock kan HÖGRE summa spelas utan att inbegripas i tävlingen, men summa som överstiger tävlingens bankrulle räknas inte. (Så även om man spelar 10000 i första spelet till 2.20 och vinner, så gäller maxinsatsen för tävlingens bankrulle som i första spelet således kan vara max 1000kr)

Obs! Alla spel som ingår i tävlingen, måste skickats in(presenteras) på Betfairs JulTävlingssida på gamblersvardag.se, samt ha spelats på Betfairkontot.

OBS: Den risk som är postad på tävlingen, måste också vara matchad på Betfair, då livespel INTE är tillåtet i tävlingen, så kan man inte sälja av risken på Betfair under matchens gång, då anses spelet i tävlingen som FÖRLORAT vid slutlig kontroll. (obs gäller från kl 20:00 den 6e december 2010)

På det inskickade spelet ska INSATS/RISK stå, det som är inskickat är det VAD som gäller. VAR NOGGRANNA! .
Exempel på Presentation av spel:
Spel: Blackburn-Manchester United: 2a: insats: 100kr: Odds 1.35: bankrulle 1000-100=900

Spel: Chelsea-Everton Bokning Chelsea: insats 100, Odds: 1.42 risk 42 , Bankrulle: 900-42=858


REGLER


Samtliga vad måste slutföras före 1:a januari 2011.

OBSERVERA LIVESPEL inte är tillåtet. Alla övriga typer av vad där resultat föreligger före 1:januari 2011 godkänns under förutsättning att spelet finns på betfair.
GODKÄNDA SPEL I TÄVLINGEN SKA VARA INSKICKADE SENAST 1 TIMME FÖRE AVSPARK
Varje spel måste presenteras(skickas in) på gamblersvardag.se / gå in på BETFAIRS JULTÄVLING och skriv en kommentar under RÄTT datum, det är datumet när spelet GÖRS; inte när vadet avgörs som är det viktiga!
Spelet rättas av deltagarna själva, under respektive spel, och bankrullen uppdateras också av deltagarna.
De vinnande spelarna, kommer att kontrolleras så att spelen också har skett på betfair, samt att bokföringen stämmer, felaktigheter kommer att dras ifrån eller läggas till, ställningen på gamblersvardag.se BEHÖVER inte vara den faktiska slutställningen, dvs ingen pristagare är defenetiv innan kontroll av Betfair samt admin är utförd.
För de spelare som gör återinköp, bokförs detta på följande vis :
Bankrulle: 1000(-1000) när återinköpet görs, och vid nästa spel: Bankrulle: 1000-100=900(-1000) . Alltså ska återinköpet finnas noterat vid spelen som görs, för alla ska kunna se hur spelarnas ställning är.

Att reglerna följts kommer endast att kontrolleras för de konton som har chans att vinna priser. Obs, vid någon form av upprepade misstag som är ensidigt gynnsamma för spelaren, kommer spelaren att riskera bli uteslutna från tävlingen. Dock påverkar inte detta den uteslutnes Betfairkonto.

Vid uppenbart/sannolikt mycket FÖR stora oddsdifferenser i förhållande till slutodds, och där volymen inte matchat mycket mer än vad vinnande spelare kunnat riskera, kan beslut om void av spel i TÄVLINGEN beslutas. Dock påverkar det självklart inte det egentliga betfairkontot. Endast tävlingspelet som blir voidat. Oddset ska tydligt påverka spelarens chans att vinna förstapris/andrapris och vara orimligt i förhållande till naturlig marknad, dock tas i beaktande om information föreligger som motiverar en drastisk marknadsändring. Naturligtvis förekommer det ibland överodds på alla marknader, men chansen att en av spelarna i tävlingen ska ha sådan tur, att dom är först i kön till ett abnormt överodds, är tillräckligt liten för att motivera void.
Dock tas beslutet i denna fråga i samråd med Betfair. (exempelvis bandy och handboll där en normal favorit med 90% vinstchans, säljs till 20% vinstchans,, slutodds på marknaden är 1.10, men en post är matchad till 5ggr) .)

Lägsta odds för att erhålla bonusen är ett totalt odds på 1.27, dvs man kan ha spelat 1000 till 1.09 och gjort det tre gånger, så har man uppnåt gränsen för bonus på insatta 1000kr.

Övrigt:

Tanken är att många kanske vill rygga framgångsrika spelare samt också få inputs till egna spel.
ALLA SPEL SOM RÄKNAS I TÄVLINGEN SKA VARA INSKICKADE SENAST 1 TIMME FÖRE AVSPARK, spel som postas senare kommer inte att vara giltiga vid eventuellt kontroll.
Man kan ansluta till tävlingen NÄR man vill, ingen tidsbegränsning, inte heller insatsbegränsning, utöver den redovisade bankrullen för tävlingen.
OBS att man MÅSTE skicka in tävlingsanmälan med följande uppgifter :
Nickname på Betfair samt emailadress som används på kontot till Betfair.
Nickname på gamblersvardag.se

Skickas till : turnering@gamblersvardag.se

Slutligen

Att insatsen begränsas till maximalt 2000 kr, är för att ingen ska riskera större summa än vad många spenderar på tex julklappar och liknande. Att spelarna själva ska sköta sina uppdateringar av bankrulle är för att det slarvas ofta med skötsel av bokföring bland spelare. Syftet med Bokföring, Moneymanegement och relativt låg insats, är att begränsa möjligheterna för spelmissbruk.
Frågor skrivs med fördel genom att skriva kommentarer under denna artikel.
OBS! Detta är första gången tävlingen genomförs, och om reglerna är otydliga så skriv en fråga. Kom gärna med förslag, så förbättrar vi till nästa tävling och kanske redan till denna!
Betfair och gamblersvardag.se har slutgiltig möjlighet att avgöra tvister om sådana uppkommer.
Lycka till
HATTEN