Lucka 12

Utomnordiska avtal

Redan 2008 började det osa katt om ATGs utlandsspel, men genom att majoriteten av media var uppköpta av ATG samt kvarvarande ännu inte upptäckt eller blivit inbjudna att delta i rejkbackfesten så fick undertecknad skälla bäst jag gitte i mitt lilla hörn av världen. ( Estland och SydAfrika samt Australien/Nya Zeeland bland de första att erhålla utomnordiska avtal,samtliga fällda för rejkback sedemera, således avsiktligt upplägg av Remy Nilsson mfl.

När Adielsson etc avslöjade att det gick att spela under och EFTER loppet gått i mål, så började även fler inse att oddsrörelserna som skedde under loppen INTE berodde enbart på dålig uppdatering, utan att orsakerna var långt smutsigare än så.

Hur många gånger fick man inte höra ” jävla konspirationsteoretiker” när man påtalade oddsförändringar på loppets ledare , nästan undantagslöst med liknande insats, 10% viktades om av totala omsättningen på loppets ledare.

Som ATGs säkerhetschef Eric Bolander påtalade :

– Spelarna får vänja sig vid att oddsen ändrar sig mycket och sent när vi lever i den spelvärld vi har med många som sitter uppkopplade via internet och spelar väldigt nära in på start. Vi närmar oss att 90 procent av allt spel som görs kommer in sista 15 minuterna innan spelstopp. Då är det inte konstigt om oddsen ”vänds upp och ner” ibland, avslutar Eric Bolander.” harvihortdenforut

Jag tog rejält tag i detta efter att en av Sveriges tyngsta tipsters hade hittat att en av USAbolagen hade sålts för 100 000$ innan ATG ingick samarbetsavtal, och då insåg jag naturligtvis på allvar hur korrupt atgs utlandsavtal verkligen var, sent ska syndaren vakna.

 

Innan jag började skriva ställdes aldrig några frågor om utlandsavtalens utformning, det hette att avtalen var av ” internationell praxis”

Jag påvisade att utlandsavtalen endast genererade 4,25% samt att ATGs systemkonstruktion för utomnordiska avtal var KÄNDA som problematiska, där det var legio med spelsäkerhetsproblem och sena oddsuppdateringar. Generellt låg avtalen även 2004 på lägst 10% till arrangören!

Skarplöth liksom Remy ljög förövrigt friskt ända fram till 2015: Vilket inte hindrade SKARPLÖTH från att förbjuda det förbjudna 26e januari 2014 (Robotspel,systembegränsningar, streckprocent,rejkbackförbud )

Skarplöth förändrade trots allt nordiska samarbetsavtal inför 2016, där ATG generellt erhåller 6,5% i provision, och där utomnordiska sannolikt ligger något högre, förutom Tyskland som nyligen var på tapeten enär de inte har ett ”nettoavtal” (Nettoavtal som förövrigt äger fler hål än ett såll) Likväl lades såväl Paribetavtalet  som Belgien upp under Skarplöths tid som vd, vilket innebär att han på ALLA SÄTT är skyldig till rejkbackdrivna avtal ! Såsom Travronden bevisade:- ATG äger noll intresse att kontrollera samarbetspartners.

youtalkingtome

 

 

 

 

 

 

ATGs samarbetspartner gick att köpa för 100 000$
US-partners till ATG under luppen2
US partners till ATG under luppen3
Den tasmanska pungvargen bet hårt
Utländsk samarbetspartner berättar sanningen 1
Atgs samarbetspartner berättar sanningen 2
ATGs samarbetspartners berättar sanningen 3
ATGs samarbetspartner berättar sanningen 4
Paul Scotney utredning bevisar rejkbacks

Och senare i veckan fortsätter jag på berätta om Paribet samt Belgien , annars tröttnar ni läsare fullständigt på att jag sparkar upp dörrarna som ATG och ST önskar är glömda och förbommade.

whatdiditellyou

 

 

 

 

 

Travronden skrev innan nyordningen en intervju (Tack Ola Lernå)

Travrondens intervju av Jan Helander

ps: vill man så finns det mer än 300(av totalt dryga 3600) krönikor gällande utomnordiska samarbetspartners och olika incidenter att googla på GV, på nätet är de av någon orsak svårare att hitta. Tyvärr är det jag skrev på Expressen under 2005-2009 borta.