ATG släpper nu på andelsspel till alla Flerspelsformer från V4 och uppåt. Det är ju strålande, och fullständigt självklart, en tanke som de mer spelbegåvade tänkte för många år sedan och berättade för Skarplöth, men först nu har således myntet ramlat ner, men som alltid med ATG inte hela vägen och spikrakt till utbetalningsluckan utan fastnade såsom alltid på vägen.

 

 

 

 

 

För det går inte att spela ”filspel” dvs använda dataprogram för ranking och lämna in tex joker eller HPT system, och har man ännu inte insett på ATG att det är vad kunderna söker och vill samt framförallt vid högre insatser är fullständigt nödvändigt för optimala andelssystem, så kanske man bör studera spelbeteenden lite över julhelgerna.

Vi vet ju sedan tillsammans där inte filsystem går att spela när det infördes, och likaså Top7, där inte ens egna valfria system går att spela och ännu mindre filsystem, att ATG helt enkelt inte är speloptimerande.

För det kan väl inte vara så att alltför många av ATGs personal och närstående är djupt involverade i kassakon ”tillsammansbolag”och därmed saknar incitament för seriös spelutveckling?

https://www.atg.se/nyheter/75992-nyhet-pa-atg-se-skapa-andelsspel